Je suis Birke 

Bonjour!

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen.

Je vindt hier een geselecteerde collectie aan unieke en vintage kleding met een focus op de Franse stijl. Dagelijks ben ik op zoek naar de mooiste pareltjes voor mijn webshop.  

Alle items worden met liefde geselecteerd, zorgvuldig gewassen en met aandacht op de webshop geplaatst.  Neem snel een kijkje tussen deze prachtige items !

1

Dagelijks ga ik op zoek naar de mooiste vintage en unieke kledingstukken. De items worden geselecteerd op basis van kwaliteit, staat van het kledingstuk en natuurlijk de uitstraling van het item.

2

Vervolgens worden alle Kledingstukken zorgvuldig gewassen, zodat het schoon en lekker fris de webshop op kan.   De kledingstukken die de wasmachine in gaan, gaan op een wolwasprogramma. En de andere kledingstukken worden met de hand gewassen. 

3

Zodra alles gewassen en gestreken is, gaan de kledingstukken de webshop op. Dit wordt met aandacht en veel enthousiasme gedaan. Zo staat er bij ieder kledingstuk omschreven wat de maat, de pasvorm, de staat, het materiaal en de kleur van het item is. Daarnaast wordt ieder item opgemeten in de breedte en lengte. Deze afmetingen vind je bij ieder item.