Verzending & levering.

Op het moment verstuurd Plantjes van Birke haar producten alleen binnen Nederland.

 

Verzendkosten.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Vanaf €50-, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten bedragen €8,50 per pakket. kleine en lichte producten, zoals bijvoorbeeld de wenskaarten, zullen als brievenbuspakje verzonden worden. Deze levering bedraagt €5,00.

De verzendkosten worden berekend op basis van de grote van de bestelling. De totale kosten voor de verzending worden weergeven tijdens het afrekenen van de bestelling.

 

Verzending. 

Verzenden gebeurt van maandag t/m donderdag met de koeriersdienst DHL. Wanneer je een bestelling plaatst zal ik deze zo snel mogelijk verzenden.Een pakketje zal gemiddeld 1 a 2 dagen onderweg zijn. 
Hou er rekening mee dat de handgemaakte/handbewerkte producten een langere levertijd hebben van circa 2 a 3 werkdagenWanneer je alleen plant(en) besteld, zullen deze binnen 1 a 2 werkdagen verzonden worden. 

Levering.

Wanneer je een adoptieplant besteld is het altijd aan te raden de plant eerst thuis nog even te laten acclimatiseren wanneer je deze binnen krijgt. Plantjes van Birke verpakt zeer zorgvuldig, ook krijgt iedere plant voor vertrek nog wat extra liefde en aandacht. Wanneer er onverhoopt toch iets mocht zijn met jouw planten bij aankomst, wil ik altijd met je naar een oplossing zoeken. Echter is Plantjes van Birke niet aanspreekbaar op fouten van het postbedrijf. Verzenden is dus geheel op eigen risico.

Ophalen. 

Je kan je bestelling ook ophalen. Kies in het bestelproces voor de optie 'Gratis ophalen in Einighausen'. Op deze manier betaal je geen verzendkosten en ik neem per email contact met je op voor een afspraak te maken. Afhalen kan in Einighausen en alleen op afspraak. 

 

Verzending bij extreem hoge of lage temperaturen
Op het moment dat er extreem hoge of lage temperaturen worden verwacht, kan de bestelling (planten) helaas niet verstuurd worden. Er worden geen bestellingen met planten verstuurd als er temperaturen van 30 graden boven nul of lager dan 8 graden boven nul worden verwacht.