Vintage en unieke dameskleding met Franse charme.

Bonjour!

Bij Plantjes van Birke shop je vanaf nu ook tweedehands kleding! En niet zomaar tweedehands kleding…

Je vindt hier een geselecteerde collectie aan unieke en vintage handpicked dameskleding, met een focus op de Franse stijl. De items worden geselecteerd op basis van kwaliteit, staat van het kledingstuk en natuurlijk de uitstraling van het item. Vintage kleding is (vaak) kwalitatief beter en sterker dan kleding die tegenwoordig wordt gemaakt.

Behind the scenes 

 

Stap 1:  Dagelijks ga ik op zoek naar de mooiste vintage en unieke kledingstukken. De items worden geselecteerd op basis van kwaliteit, staat van het kledingstuk en natuurlijk de uitstraling van het item.

 

Stap 2:  Vervolgens worden alle Kledingstukken zorgvuldig gewassen, zodat het schoon en lekker fris de webshop op kan. De kledingstukken die de wasmachine in gaan, gaan op een wolwasprogramma. En de andere kledingstukken worden met de hand gewassen. 

 

Stap 3: Zodra alles gewassen en gestreken is, gaan de kledingstukken de webshop op. Dit wordt met aandacht en veel enthousiasme gedaan. Zo staat er bij ieder kledingstuk omschreven wat de maat, de pasvorm, de staat, het materiaal en de kleur van het item is. Daarnaast wordt ieder item opgemeten in de breedte en lengte. Deze afmetingen vind je bij ieder item.

Recycle

Het idee is mede ontstaan door mijn liefde voor unieke en kleurrijke kledingstukken, die je niet snel ergens tegen zult komen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om een bestaand item een nieuw leven in te blazen, in plaats van het nieuw te kopen in de winkel. Dit zodat deze pareltjes niet zullen verdwijnen op de afvalberg…

Ik hoop je snel te zien in mijn (online) winkeltje, met snoepjes van kleding!

 

π‰π¨π’πž 𝐝𝐞 𝐯𝐒𝐯𝐫𝐞…

~ π’₯𝑒 π“ˆπ“Šπ’Ύπ“ˆ ℬ𝒾𝓇𝓀𝑒 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.